Home » Sałatki i pasty

Pasta z awokado

12 września 2009 30 odsłon brak komentarzy Print This Post Email This Post

1152193_avocadoObrać ze skórki awokado, natępnie pognieść. Pokroić drobno cebulę i ogrki. Wszystko razem wymieszać. Następnie dodać żółtko, sok z cytryny, sól, pieprz, maga do smaku.  Uwaga! Aby potrawa nie zmieniła koloru konieczne jest by pestkę z awokado dodać na samym końcu.

Składniki:
awokado 2 szt.
ogórki kiszone 6 szt
cebula 2 szt.
sok z cytryny
żółtko 2 szt
sól
pieprz
maga


1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (nie oceniano)
Loading ... Loading ...

Dodaj komentarz!

Możesz także włączyć powiadamianie o komentarzach w formie kanału RSS.

*