Home » Przystawki

Jajecznica z szynką i z cebulą

22 lutego 2010 12 odsłon brak komentarzy Print This Post Email This Post

1137901775-116136Jajka rozbić i rozbełtać, dolać mleko. Szynkę i cebulę pokroić w drobną kostkę i smażyć ok. 5-7 min, po usmażeniu wlać jajka z mlekiem i smażyć aż do ścięcia się jajek.
Uwaga: Zaleca się najpierw smażyć cebulę i dopiero po chwili dodać szynkę.

Jajka 3
mleko 0,05 l
szynka
cebula
szczypiorek
sól do smaku
pieprz do smaku
bazylia do smaku


1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (nie oceniano)
Loading ... Loading ...

Dodaj komentarz!

Możesz także włączyć powiadamianie o komentarzach w formie kanału RSS.

*