Home » Featured, Ryby i owoce morza

JAJECZNICA Z OWOCAMI MORZA

13 maja 2010 64 odsłon 1 komentarz Print This Post Email This Post

1137901775-116136Składniki:
obrane krewetki 225 g
masło 50 g
roztrzepane jaka 8 szt
pieprz naturalny do smaku
suszony estragon 2 łyżki
mleko 2 łyżki

Przygotowanie:
Roztopić masło na patelni, a następnie wlać mleko do jajek i przyprawić do smaku roztrzepując. Wlać na patelnię i smażyć na małym ogniu cały czas mieszając, tak długo aż jajka będą lekko ścięte, potem zdjąć z ognia i dodać krewetki i estragon. Najlepiej podawać z grzankami.

Przepis dodała: Joanna


1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek (nie oceniano)
Loading ... Loading ...

One Comment »

  • https://bitly.com said:

    Tremendous things here. I’m very satisfied to peer your article.

    Thanks a lot and I am looking forward to contact you.
    Will you kindly drop me a e-mail?

Dodaj komentarz!

Możesz także włączyć powiadamianie o komentarzach w formie kanału RSS.

*